Финалната десетка на топ мениджърите на България за 2023 г. ще

...
Финалната десетка на топ мениджърите на България за 2023 г. ще
Коментари Харесай

Финалистите в Мениджър на годината 2023 ще бъдат обявени утре

Финалната десетка на топ мениджърите на България за 2023 г. ще бъде оповестена на следващия ден, 28 септември, на специфична конференция от 10.30 ч. в Българска телеграфна агенция. Избраните имена ще се състезават за титлата   в 16-ото подред издание на най-престижния конкурс за висши достижения в региона на мениджмънта. Организатор на единствената по рода си конкуренция за отличаване на най-добрите бизнес ръководители в страната е списание „ Мениджър “.

За тазгодишното издание в главната категория обявиха присъединяване 38 бизнес ръководители на водещи компании у нас. 29 от тях минаха във втори кръг, от който ще бъдат излъчени 10-те финалисти. На конференцията ще бъдат оповестени и финалистите в две от четирите нови категории, с които състезанието бе надграден предходната година -,,Екип на годината " и,,Бизнес промяна ".

34 компании аплайваха в,,Екип на годината ", като 30 от тях продължиха във втори кръг. В,,Бизнес промяна " за място във финалния кръг се борят 23 компании. Оценяването в останалите две,,Най-добър бизнес " и,,Бизнес в първите 20 милиона " продължава заради спецификата на методологията на,,Делойт България ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР